2
af: Marius Gøtke
@
delt

kyllingenuggets - stegt på pande

Kyllingenuggets - Marius Gøtke

De sprøde kyllingenuggets er lækre og gode. Men jeg synes at de altid er så fedtede i freuture og der for har jeg en opskrift på dem med en pande.

ingredienser

giver15.00 stk af31.33 g, ialt470.00 g
  • 400-600 g kyllingebryst ; Gerne løgismose Kyllingebryst
  • 4.00 dl rasp
  • 4.00 tsk paprika
  • 1.00 tsk salt
  • lidt peber
  • 2.00 æg
  • 3.00 spsk olie
  • 1/2 citron

Skær kyllingen i tern i ca. 2x2 cm. Rør rasp, paprika, salt og pebper ammen i en skål. slå æggene ud i en anden skål og pisk dem sammen med en gaffel. Vend kyllingekødet i æggene, så de er smurt godt ind, og vend dem så i rasp-blandingen. læg dem på en tallerken. Vask hænder bag efter. Varm panden op på komfuret til middel varme og kom olie på. Kom kyllingenuggets på panden med 1-2 cm mellem hver. Steg dem 2-3 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.

emner:

Nice. De ser gode ud. :-)