49
af: Max M Rasmussen
@
delt

Crunchy Nøddetærte

En lækker nøddetærte. God både alene og som tilbehør til is eller frugt.

Ingredienser

Bund af mørdej

  • 100 gram smør
  • 150 gram mel
  • 2 spsk sukker
  • 1/2 æg

Nøddefyld

  • 200 gram blendede eller hakkede hasselnødder
  • 200 gram sukker
  • 3 stk. hele æg

Fremgangsmåde

Bund

Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melet.

Bland æg og sukker i.

Saml dejen hurtigt. Den må ikke æltes.

Stil den koldt indtil den skal bruges.

Rul så dejen ud til den er lidt større end tærteformen.

Læg den over formen og pres den godt ud til kanten.

Nøddefyld

Bland alle ingredienser

Læg dem i tærteformen, oven på mørdejen.

Bag i ca. 40 minutter ved 200 grader