1
af: Max M Rasmussen & 1
@
delt

Irma (efter kogebogsforfatter Irma S. Rombauer) - salat med blomkål, agurk, bønner og asparges

En meget fin og lys salat med blomkål som hovedingrediens. Mest velegnet som tilbehør til en kødret da der ikke er mange kalorier i den.
Irma salat - lys og grøn - Max M Rasmussen

Ingredienser

  • agurker, afkærnede, i tynde skiver
  • asparges i små stykker
  • grønne bønner i 2,5 cm stykker
  • blomkål, i små stykker
  • mayonnaise krydret med estragon

Fremgangsmåde

Skrab agurkekernene ud med en teske.

Bruger du ikke dåseasparges så kog dem i 3-6 minutter i letsaltet vand. Køl dem af. Evt ved at komme dem i kold vand. Skær i små stykker.

Gør de samme med bønnerne.

Skær blomkålet i ½ cm tykke skiver. Skær dem mindre indtil de kan ligge på en gaffel.

Anret og dres.

Ingredienserne - Max M Rasmussen
Ingredienserne tilberedte og snittede - Max M Rasmussen
2 styk Irma salat - Max M Rasmussen