emner:
mere ...
Irma (efter kogebogsforfatter Irma S. Rombauer) - salat med blomkål, agurk, bønner og asparges
En meget fin og lys salat med blomkål som hovedingrediens. Mest velegnet som tilbehør til en kødret da der ikke er mange kalorier i den.
![Irma salat - lys og grøn](http://m.kvalimad.dk/kvalifood.files/image/large/99d669eb-8581-11e7-b219-06944f3d741b.jpg)
Ingredienser
- agurker, afkærnede, i tynde skiver
- asparges i små stykker
- grønne bønner i 2,5 cm stykker
- blomkål, i små stykker
- mayonnaise krydret med estragon
Fremgangsmåde
Skrab agurkekernene ud med en teske.
Bruger du ikke dåseasparges så kog dem i 3-6 minutter i letsaltet vand. Køl dem af. Evt ved at komme dem i kold vand. Skær i små stykker.
Gør de samme med bønnerne.
Skær blomkålet i ½ cm tykke skiver. Skær dem mindre indtil de kan ligge på en gaffel.
Anret og dres.
![Ingredienserne](http://m.kvalimad.dk/kvalifood.files/image/large/dd5124a2-8582-11e7-b219-06944f3d741b.jpg)
![Ingredienserne tilberedte og snittede](http://m.kvalimad.dk/kvalifood.files/image/large/dd5124a3-8582-11e7-b219-06944f3d741b.jpg)
![2 styk Irma salat](http://m.kvalimad.dk/kvalifood.files/image/large/dd5124a4-8582-11e7-b219-06944f3d741b.jpg)
emner: