emner:
mere ...
Kvalimadplan - 30-03-2020 til 03-04-2020
Så er madplanen færdig med ingredienser. Hvis der er nogen spørgsmål, så bare spørg på facebook opslaget.
mandag kl 17:00
surdejsknækbrød i ovn med med salt, birkes og sesamfrø
fermentere kartofler til chips
fond af kylling – frys lårene ned. Frys fond ned i 2x½ liter
stegt laks med pasta penne og tomatsovs
ingredienser
birkes, sesamfrø
bagekartofler, salt
per 2 personer: en kylling, stængel bladselleri, et løg, en gulerod, laurbærblad, timian, hel sort peber
150 g - 200 g laks per person. Gerne en hel side.
pasta penne, eller skruer
1 dåse/karton tomat, basilikum, hvidløg, olivenolie
tirsdag kl 17:00
Sætte surdejsbrød over, kom i køleskabet. Tage ud onsdag morgen
stegt kylllingebryst med hønse-svampe velouté og kogte kartofler, surkål til.
stegt kylllingebryst med hønse-svampe velouté og kogte kartofler, surkål til.
ingredienser
faste kartofler
½ liter fond fra mandag,
champignon friske eller fra glas, 1/4 l fløde,
skal af en citron, estragon, smør
onsdag kl 17:00
bage surdejsbrød i gryde
tarteletter med kylling og asparges
opkoge fonden for længere holdbarhed
tarteletter med kylling og asparges
opkoge fonden for længere holdbarhed
ingredienser
torsdag (frituredag) kl 17:00
lave panna cotta til fredag
salsa fresca + fermenteret salsa til senere
salsa fresca + fermenteret salsa til senere
fermenterede kartoffelchips
sydstatskylling af de kogte frosne lår fra mandag
sydstatskylling af de kogte frosne lår fra mandag
ingredienser
tomat, peberfrugt, løg, hvidløg, koriander / basilikum
de fermeterede chips fra mandag. fritureolie/fedt
kogte kyllingelår fra mandag, mel/maizena/majsmel, paprika, æg
fredag (festdag) kl 17:00
beluga linser med stegt fisk
svinemørbrad i hvidvin med estragon
ristedet kartofler i ovn.
Anret panna cotta til dessert
ingredienser
beluga linser, gulerod, bladselleri, løg, fisk til stegning. Fx hellefisk
svinemørbrad i hvidvin med estragon
ristedet kartofler i ovn.
Anret panna cotta til dessert
ingredienser
beluga linser, gulerod, bladselleri, løg, fisk til stegning. Fx hellefisk
1 svinemørbrad, ½ flaske tør hvidvin, tørret estragon
små kartofler, olie, hvidløg, persille
fond fra i mandags
Opskrifter
TBD