emner:
mere ...
Stegt flæsk - med persillesovs
Opskrift med video - Danskernes absolutte livret skulle være stegt flæsk med persillesovs. Det føles dejligt syndigt at spise, det er noget af det nemmeste man kan lave og det smager super. Så hvad skulle der være ikke at kunne lide ved den ret? Anyhoo ... her er den.
Ingredienser
- 1 portion persillesovs (der er vel ingen grund til at gentage opskriften :-) )
- 500 gram fersk flæsk i skiver.
- 1 tsk salt
Fremgangsmåde - ovn
Læg flæsket ud på bagepapir i en bradepande.
Salt det.
Steg det i omkring ½ time ved 220 grader varmluft.
Læg på fedtsugende papir og server.
Fremgangsmåde - pande
Salt flæsket.
Steg på en mellemvarm pande. 10-15 minutter per portion indtil det er sprødt.
Læg fra på fedtsugende papir.
Noter
Normal bruger man maveflæsket fra en gris til denne ret. Man kan også sagtens bruge ribbensstykket - hvis man skærer benene fra.
Nakkefillet i tynde skiver er også en mulighed.
Hvis du salter kødet 1 time før du steger, trænger meget mere af saltsmagen ind i kødet. Så gør det hvis du kan nå det.