emner:
                    
                        
                            
                        
                            
                        
                            
                        
                            
                        
                            
                        
                            
                        
                            
                        
                            
                        
                            
                        
                            
                        
                            
                        
                            
                        
                            
                        
                            
                        
                            
                        
                        mere ...
                    
                
                
	Hvidløgspasta
Et tilbehør der kan røres i dressinger, fars, sauce og stort set alt andet der er cremet i konsistensen. Giver en meget mildere og mere sødlig smag end rå hvidløg. Er også velegnet til at krydre med i sous vide.
                              Ingredienser
- 6 hele hvidløg
Fremgangsmåde
Kom de hele hvidløg i et overdækket fad med ½ cm vand i bunden.
Bages ved 160°C ca. 1 time indtil de er helt bløde.
Skær dem over på midten, igennem fedene.
Pres massen fra de brunede hvidløg ud i en si.
Pres dem igennem sien med en sovseske, så du får en cremet masse.
Kan opbevares overdækket i køleskabet i op til en uge.



 
                                        









 
	                 
 
                 
 
                 
 
                 
 
                 
 
                 
 
                


