Har bagt dette franskbrød mange mange gange, det bliver godt hver eneste gang.
Jeg har også lavet min egen version af opskriften.
Jeg bruger vand i stedet for mælk og 100g grahamsmel og 300g hvedemel alt andet er som den oprindelige opskrift
Hej Max
Du gør det super godt med Kvalimad!
Jeg vil da også lige slå et slaw for Madens Verden.
Alt det bedste til dig
Holger
Vedr. bage 'sten'.
Jeg har haft en 6 mm bage 'sten' fra https://diablosteel.com/ i ca. 6 mdr. som har reddet mange brød for mig og generelt giver bedre bagning :) Har ingen problemer haft med 'stenen'.
Jeg har https://rigeligtsmor.dk, som er fyldt med lækre og simple opskrifter med gode råvarer. Der er også en del opskrifter med surdej.
Hej herinde. Jeg kan kun få dem til at hæve en smule når de ligger på bagepladen. Har prøvet tre gange. Har læst alle tips herinde og synes at jeg gør alt rigtigt. Bruger den engelske metode for ilægning af smørret, den er så nem. Men tænker at prøve en fjerde gang med den anden metode med smørret. Smager tip-top ellers - bruger dobbelt op på remonce.
Thanks For this great content. Really Enjoyed.Keep It Up.We are a group of content writing services and running a community in the same niche.If anyone wants content writing services then hire content writer and increase conversions for your online store.You have done an extraordinary job!
<a href=" https://giftmax.ir"> خر ید گیفت کارت </a>
Hej Max
Tak for en inspirerende side
Mit spørgsmål går lidt på æggehviderne. Lavede både hindbær- og citronsorbet i går og da jeg hældte æggehviderne (pasteuriserede) i, skete der intet med massen (isen var tæt på færdig), Dvs konsistensen og farven forblev den samme. Jeg var derfor nødt til at tage ismassen ud af ismaskinen og piske den på min thermomixer til den blev luftig og ændrede farve. Det er jo ikke ideelt, vel? Min ismaskine (Wilfa XL) kører ikke ligeså hurtigt rundt som din. Kan det have noget at gøre med det? Og i dette tilfælde, hvad ville dit forslag til hvordan man putter æggehviderne i min is så være?
1)Skal man piske hviderne først og derefter vende dem til sidst?
2) skal de piskes med sirup først for at massen bliver sej og så vendes i?
3) eller en hel tredje mulighed?
Hvad har jeg overset?
Mvh Ida
Hej Max
Jeg har problemer med, at min dej smider smørret, når jeg bager den.. Ved du, hvorfor den gør det?? Først troede jeg det var fordi min ovn var for kold, men den gør det stadig, selvom jeg har skruet op for temperaturen.
En trykkoger bruger MEGET mindre energi end en normal gryde. Den skal kun være varm i 1/3 af tiden.
Med mere end 1.000 opskrifter på 2 år, så er https://spicytwist.dk/ en af de hurtigst voksende madsider i Danmark. I mange af vores opskrifter vil vi slå et slag for at bruge flere grønne krydderurter og/eller tørre krydderier. Citronskal og lakrids. Du kan glæde dig til masser af spændende smage. Surt, salt, sødt, bittert, stærkt. Umami.
Hej Max
Jeg har fulgt din side i nogle år, og haft glæde af mange opskrifter/tips.
Jeg har et bage problem, som du måske kan hjælpe mig med.
På en restaurant fik jeg engang et fantastisk brød med manitopamel. Det var bagt i en “portionsform” på ca. 8x8cm og 8 - 10 cm høj.
Bødet havde en helt hvid, blød og luftig krumme. Lidt ligesom som hveder. Skorpen var Tynd, lys brun og lidt tør idet. ikke specielt sprød.
Jeg spurgte hvordan de lavede det, men det bliver for tørt i krummen.
Restaurantens opskrift:
“SuRi” opskrift på brød
1 l vand
25 g gær
20 g salt
200 g hvedemel
900 g Manitopa mel
Dejen piskes godt igennem
Der skal bruges en del vand til at få det af fingerne...
Hæver - bages
5 min ved 250 gr.
5 min ved 220 gr.
5 min ved 200 gr.
Evt brunes ved høj varme
har du et bud på, hvad jeg kan gøre ?På forhånd tak 😋
Tak for en skøn side.
Jeg har bagt grydebrødet i nogle år nu for det er bare det bedste brød.
Engang imellem kommer jeg 4 dl. kærnemælk og 1 dl. vand i, i stedet for kun vand. Det bliver også helt fantastisk. Prøv det.