Har lige startet min egen madblog Foodlicious.dk primært med fokus på nem og sund familiemad, da en man i en familie på fem hvor 3 af dem er små børn, ikke har alt for meget tid :-)

læs mere ...

Hej Max tak for din helt specielle og gode opskrifter.
Jeg er kommet i tvivl efter at have læst opskriften på din hjemmeside. På den ene side så ser det ud som om at du bare kommer mandlerne i kogende vand men når jeg læser videre så står der at mandlerne skal lægges i vand 12 timer før! Spørgsmål: skal de lægges 12 timer i vand før at de kan bruges eller er det nok at de bliver kogt op så man kan smutte dem?



læs mere ...

Hej Max tak for din helt specielle og gode opskrifter. <3 <3 <3
Jeg er kommet i tvivl efter at have læst opskriften på din hjemmeside. På den ene side så ser det ud som om at du bare kommer mandlerne i kogende vand men når jeg læser videre så står der at mandlerne skal lægges i vand 12 timer før! Spørgsmål er skal de lægges 12 timer i vand før at de kan bruges eller er det nok at de bliver kogt op så man kan smutte dem?



læs mere ...

Spændende opskrift - må prøves :)

__________________________

https://www.boege.dk/koekkenprojekt/

læs mere ...

Creme brulée er én af mine favorit desserter - har prøvet at lave den med lakridspulver også. Så lækkert hvis man er til den slags.


Jeg må også prøve denne opskrift :)


______________________________

https://www.boege.dk/koekkenprojekt/

læs mere ...

Jeg tilføjer lige https://madskribent.dk på listen over madblogs.

læs mere ...

Fedt initiativ, Max. På https://gastrogadgets.nu/ kan man finde en masse inspiration og guides til lækkert køkkenudstyr, men også opskrifter på fx en god langtidshævet pizzadej til napolitansk pizza og en guide til hjemmelavet pasta.

læs mere ...

Har bagt dette franskbrød mange mange gange, det bliver godt hver eneste gang. 

Jeg har også lavet min egen version af opskriften. 

Jeg bruger vand i stedet for mælk og 100g grahamsmel og 300g hvedemel alt andet er som den oprindelige opskrift

læs mere ...

Jeres blog ser spændende ud. Min egen blog hedder www.bykarina.dk

læs mere ...

Hej Max
Du gør det super godt med Kvalimad!
Jeg vil da også lige slå et slaw for Madens Verden.

Alt det bedste til dig
Holger

læs mere ...

Kan man trykkoge en dyrekølle og cuvette eller en culotte steg

Mvh Nathalia 


læs mere ...

Vedr. bage 'sten'.

Jeg har haft en 6 mm bage 'sten' fra https://diablosteel.com/ i ca. 6 mdr. som har reddet mange brød for mig og generelt giver bedre bagning :) Har ingen problemer haft med 'stenen'.

læs mere ...

Jeg har https://rigeligtsmor.dk, som er fyldt med lækre og simple opskrifter med gode råvarer. Der er også en del opskrifter med surdej.

læs mere ...

En rigtig mand har en madblog… :-)

Her er mit bidrag til mad verden:

https://Opskriftslageret.dk

læs mere ...

Hej herinde. Jeg kan kun få dem til at hæve en smule når de ligger på bagepladen. Har prøvet tre gange. Har læst alle tips herinde og synes at jeg gør alt rigtigt. Bruger den engelske metode for ilægning af smørret, den er så nem. Men tænker at prøve en fjerde gang med den anden metode med smørret. Smager tip-top ellers - bruger dobbelt op på remonce.

læs mere ...

It is good video, but it has a few like. Buy youtube likes here https://soclikes.com/

læs mere ...

Thanks For this great content. Really Enjoyed.Keep It Up.We are a group of content writing services and running a community in the same niche.If anyone wants content writing services then hire content writer and increase conversions for your online store.You have done an extraordinary job!

<a href=" https://giftmax.ir"> خر ید گیفت کارت </a>

læs mere ...

Hej Max 

Tak for en inspirerende side

Mit spørgsmål går lidt på æggehviderne. Lavede både hindbær- og citronsorbet i går og da jeg hældte æggehviderne (pasteuriserede) i, skete der intet med massen (isen var tæt på færdig), Dvs konsistensen og farven forblev den samme. Jeg var derfor nødt til at tage ismassen ud af ismaskinen og piske den på min thermomixer til den blev luftig og ændrede farve. Det er jo ikke ideelt, vel? Min ismaskine (Wilfa XL) kører ikke ligeså hurtigt rundt som din. Kan det have noget at gøre med det? Og i dette tilfælde, hvad ville dit forslag til hvordan man putter æggehviderne i min is så være? 

1)Skal man piske hviderne først og derefter vende dem til sidst?

2) skal de piskes med sirup først for at massen bliver sej og så vendes i? 

3) eller en hel tredje mulighed? 

Hvad har jeg overset? 

Mvh Ida 

læs mere ...