Har lige startet min egen madblog Foodlicious.dk primært med fokus på nem og sund familiemad, da en man i en familie på fem hvor 3 af dem er små børn, ikke har alt for meget tid :-)
Creme brulée er én af mine favorit desserter - har prøvet at lave den med lakridspulver også. Så lækkert hvis man er til den slags.
Jeg må også prøve denne opskrift :)
______________________________
Fedt initiativ, Max. På https://gastrogadgets.nu/ kan man finde en masse inspiration og guides til lækkert køkkenudstyr, men også opskrifter på fx en god langtidshævet pizzadej til napolitansk pizza og en guide til hjemmelavet pasta.
Har bagt dette franskbrød mange mange gange, det bliver godt hver eneste gang.
Jeg har også lavet min egen version af opskriften.
Jeg bruger vand i stedet for mælk og 100g grahamsmel og 300g hvedemel alt andet er som den oprindelige opskrift
Hej Max
Du gør det super godt med Kvalimad!
Jeg vil da også lige slå et slaw for Madens Verden.
Alt det bedste til dig
Holger
Vedr. bage 'sten'.
Jeg har haft en 6 mm bage 'sten' fra https://diablosteel.com/ i ca. 6 mdr. som har reddet mange brød for mig og generelt giver bedre bagning :) Har ingen problemer haft med 'stenen'.
Jeg har https://rigeligtsmor.dk, som er fyldt med lækre og simple opskrifter med gode råvarer. Der er også en del opskrifter med surdej.
Hej herinde. Jeg kan kun få dem til at hæve en smule når de ligger på bagepladen. Har prøvet tre gange. Har læst alle tips herinde og synes at jeg gør alt rigtigt. Bruger den engelske metode for ilægning af smørret, den er så nem. Men tænker at prøve en fjerde gang med den anden metode med smørret. Smager tip-top ellers - bruger dobbelt op på remonce.
Thanks For this great content. Really Enjoyed.Keep It Up.We are a group of content writing services and running a community in the same niche.If anyone wants content writing services then hire content writer and increase conversions for your online store.You have done an extraordinary job!
<a href=" https://giftmax.ir"> خر ید گیفت کارت </a>
Hej Max
Tak for en inspirerende side
Mit spørgsmål går lidt på æggehviderne. Lavede både hindbær- og citronsorbet i går og da jeg hældte æggehviderne (pasteuriserede) i, skete der intet med massen (isen var tæt på færdig), Dvs konsistensen og farven forblev den samme. Jeg var derfor nødt til at tage ismassen ud af ismaskinen og piske den på min thermomixer til den blev luftig og ændrede farve. Det er jo ikke ideelt, vel? Min ismaskine (Wilfa XL) kører ikke ligeså hurtigt rundt som din. Kan det have noget at gøre med det? Og i dette tilfælde, hvad ville dit forslag til hvordan man putter æggehviderne i min is så være?
1)Skal man piske hviderne først og derefter vende dem til sidst?
2) skal de piskes med sirup først for at massen bliver sej og så vendes i?
3) eller en hel tredje mulighed?
Hvad har jeg overset?
Mvh Ida