#surdej nye populære

Her er min opskrift uden kerner. Der er en smule hvedemel i, men det er kun for at brødene ikke skal blive for hårde. Du må selv finde ud af at lave surdejg. Iøvrigt bruger jeg kun økologisk mel kværnet på stenkværn (Skærtoft mølle, Søris mølle eller Kragegaard mølleri), så smager brødene allerbedst.

Der bliver 2 store rugbrød à godt 2 kg ud af denne opskrift. Det er desuden nødvendigt med et dejgfad på mindst 6 liter, ellers må man nøjes med kun at bage ét brød.

læs mere ...
Opskrift med video - Det er nemt at lave sin egen surdej. På trods af at de fleste kun har hørt om denne mytiske ting. Hjemmelavet brød bagt på surdej. Problemet er næsten altid at komme i gang. At få lavet surdejen.
læs mere ...
Opskrift med video - En simpel men god opskrift på hjemmebagt rugbrød. Giver 2 mellemstore brød eller et stort.
læs mere ...
Opskrift med video - En simpel men god opskrift på hjemmebagt rugbrød. Giver 2 store brød. Forskellen på denne opskrift og "Min Bedste Rugbrøds opskrift" er at der er mere mel i i forhold til mængden af kerner. Af en eller anden grund så er kerner 3 gange så dyre som mel, så som en god jyde så tilpasser jeg mig. Brødet er dog stadigvæk rigtigt godt :-S
læs mere ...
Opskrift med video - Mini rugbrød, som ungerne elsker. Dejen er ikke så sur som almindelig rugbrød, men er nærmest en mellemting imellem rugbrød og franskbrød. Den samme opskrift kan også bruges til et godt sandwich brød, som minder meget om det amerikanske "Ryebread".
læs mere ...