Denne kage er nem og hurtig at lave! Kagen er både glutenfri, fri for raffineret sukker, vegetarisk og paleo venlig ;-) Nogle ville endda mene at det er en sund udgave af den velkendte "banankage".

Kagen kan sagtens laves med børnene!

Denne opskrift kræver:
- En foodprocesser eller blender. 

- 25 cm springform.

Server gerne kagen med bær eller flødeskum.
Kagen kan spises både varm og kold. Kan holde sig et par dage i køleskabet.

OBS. Jeg har oplevet at det godt kan virke som om at kagen ikke er færdigbagt, selv efter den angivne tid i ovnen. Min erfaring siger mig at dejen sætter sig efter den er kommet ud af ovnen. Hvis kagen spises lun direkte efter ovnen er dejen blød - den kan sagtens spises alligevel.


læs mere ...

Opskrift med video - Nemme at lave. Få ingredienser. Ingen tilsat sukker. Den eneste fejl er at de ikke holder ret længe på kaffebordet. Og det er ikke fordi de når at bliver dårlige.

læs mere ...