152
af: Max M Rasmussen
@
delt

Chokolade Sauce

Chokolade sauce - på karamel is med chokoladebelagt tuile kurv - Max M Rasmussen
Ungerne elsker det. De voksne elsker det. Chokoladesauce! Uanset om det er på pandekager, is eller andet. Lun, tyktflydende og så nem at lave at det næsten er nemmere end at lade være.

Ingredienser

  • 100 gram mørk chokolade, 70%
  • 2 dl piskefløde

Fremgangsmåde

Smelt chokoladen i fløden. Enten over et vandbad, eller ved meget lav varme direkte i en gryde.

Rør godt rundt imens.

Server lun.

Noter

Skal du lave store mængder kan det godt blive en dyr fornøjelse. Så brug en 85% chokolade, dobbelt så meget fløde i forhold til og så smag til med sukker.

Kvalitetsforskellen er ikke stor.

0
af: Anonymous

Et spørgsmål

Kan man lave chokoladesovsen og formiddagen for derefter at varme den forsigtigt op senere Vh Annelise

Et spørgsmål

Ja. Den er fin at genopvarme.
0
af: Anonymous

Toblerone

Et tvist er at bruge Toblerone serveret til en god vanilleis. Det er mums og der er ikke et øje tørt.
0
af: Anonymous

Hvid chokolade

Kan man bruge hvid chokolade istedet for den alm. ??

Hvid chokolade

Det har jeg faktisk ikke prøvet. Jeg har prøvet emd lys. Umiddelbart ville jeg så nok bruge mindre fløde.
0
af: Anonymous

Hvid chokolade

Nej
0
af: Anonymous

Chokolade sauce

en god chokoladesauce kold eller varm kan laves af lige del sukker, kakao og vand. Koges et par minnutter
0
af: Anonymous

kold chokolade sovs

Hvis jeg nu skal bruge kold chokolade sovs, hvordan gør jeg så for at den ikke stivner ? tænker lidt ala det man kan købe i butikkerne

kold chokolade sovs

Den her bliver tyk, men er er så vidt jeg husker stadigvæk flydende når den køler af. Jeg har ikke prøvet ,em ellers kan du sikkert komme olie eller mere fløde, eller måske noget kakaomælk i for at tynde den op.
0
af: Anonymous

kold chokolade sovs

Tak for svaret, vil forsøge mig lidt frem i morgen. Hvad med at bytte ½ delen af chokoladen med kakao pulver ? så må det da blive mere flydende

kold chokolade sovs

Det tror jeg ikke. Kakao er jo et tørstof, så det burde virke på den modsatte måde.